Om oss

Varumärket och företaget Toseto grundades 2013 och blev en leverantör av managementtjänster för bostadsutvecklare, industrier, detaljhandel och andra företag som verkar i Skandinavien och närliggande länder med fokus på industriell infrastruktur.

Under flera års arbete på lokala marknaden har Toseto varit involverad i genomförandet av projekt av varierande komplexitet med konsekvent positiva resultat. Sedan 2016 har företaget varit underleverantör för olika företag i Sverige med inriktning mot allmänna och industriella byggnadsarbeten.

År 2020 skapade varumärket Toseto en ny oberoende juridisk enhet - företaget Toseto Sweden AB med bas i Luleå och anslöt sig till fackförbundet byggnads.
Stålhallar i Sverige | Toseto Sweden AB - projektering, tillverkning och montage

Fördelen med att arbeta med oss

01
Individuell strategi; vi erbjuder den mest lämpliga utformningen av projektet eller skapar en speciell lösning som tar hänsyn till alla funktioner och behov av er verksamhet.
02
Efterlevnad av utsatta tider för genomförandet av hela projektet och varje enskilt steg som avtalats med beställaren.
03
Ett professionellt team på alla nivåer: byggare, installatörer, chefer och arkitekter. Vårt företag är medlem i Byggnads och har Id06-registrering.
04
De kortaste leveranstiderna för stålkonstruktioner tillverkade enligt högsta industriella standard och erbjuds till mycket konkurrenskraftiga priser.

VÅRT TEAM

Kirill Kuzhelko
Co-Founder
Kirill Kuzhelko kommer från start up världen som tillsammans med partners har lanserat och utvecklat fem företag som har intagit positioner i sina marknadsnischer. Han är specialiserad på implementering av verktyg för exponentiell utveckling av företag och standardisering av affärsprocesser. Utbildning: Civilekonom - Företagsekonomi och marknadsföring, Master in business administration and economics. Entreprenad juridik samt Arbetsmiljösamordning bas P/u.
Vitaly Frantkovsky
CEO
Vitaly Frantkovsky är en entreprenör med 20 års erfarenhet inom byggbranschen, specialiserad på allmänna byggnadsarbeten och prefabricerade stålkonstruktioner. Under sitt arbete har han fått rykte som en pålitlig partner och professionell arbetssamordnare som kan hitta de mest konkurrenskraftiga affärslösningarna. Ett brett kontaktnät och kunskaper om marknaden hjälper till att anpassa sig till kundens behov och hitta de bästa förutsättningarna gällande arbetsplaneringen och materialinköp.
Våra certifikat
ISO 14001: 2015
ISO 9001:2015
EN 1090
SS-EN 1090-1 gäller för bärverksdelar i stål och aluminium som tillverkas i verkstad. Produkterna måste ha en prestandadeklaration och vara CE-märkta när de säljs. Verkstaden måste vara certifierad mot standarden för att kunna deklarera och märka produkterna.

För utförandet gäller, både i verkstad och på byggarbetsplatsen, standarden SS-EN 1090-2 för bärverksdelar av stål och standarden SS-EN 1090-3 för bärverksdelar av aluminium.

Standarden SS-EN 1090-1 innehåller inga egna regler för dimensionering eller tillverkning. Krav för dimensionering finns i eurokoderna och i de nationella valen som anges i Boverkets föreskrift EKS.